Paas nieuws

De eerste paaseitjes verschenen een aantal weken geleden al in de winkels. Ook konden we gelukkig al van de eerste mooie dagen met voorjaarsweer genieten. We waanden het daarom misschien al even lente, en nu is het ook bijna zo ver. Aswoensdag ligt al achter ons, en op 17 april is het al weer Pasen. Uit onderzoek blijkt dat we in Nederland gemiddeld 47 paaseitjes per persoon eten. We kunnen dus wel stellen dat je ons best blij kan maken met een ei!

Wilt u uw klanten en/of relaties ook verrassen met chocolaatjes of een ander geschenk, en bent u hiervoor op zoek naar een mooie, feestelijke cadeau verpakking, neem dan een kijkje op onze website.

Misschien laat u in deze traditionele vastenperiode zoetigheid even aan u voorbijgaan, maar bent u met de naderende lente wel op zoek naar een nieuwe collectie van cadeauzakjes voor uw producten, in vrolijke, frisse voorjaarskleuren. Hieronder staat een selectie van doorzichtige organza zakjes, organza enveloppen, cadeauzakjes, buideltjes en andere geschenkverpakkingen in mooie pastelkleuren. Uiteraard beschikbaar in diverse maten en designs.

Zoekt u toch net even iets anders, bekijk dan onze totale collectie cadeauzakjes en verpakkingen in de Organza Store, of bezoek onze Organza Specials pagina.

Een vrolijke, zonnige lente toegewenst!

Organza zakje maat 3 geel
Organza zakjes maat 6 lila
Geschenkzakje met ruitjes Lila
Organza beautyverpakking met vierkante bodem lavendel
tasje type 105 goud
Organza envelop fuchsia